Breakfast, if you ever wake up after this one?

Go boy go! You too girls! Go go go!

Kommentarer
Postat av: Sara

För några veckor sedan blev jag medlem här: http://www.freestreet.se/?r=1427 sen dess har jag fått hem presenkort till ett värde av 950 kr. Helt otroligt och helt GRATIS! Det bästa är att man själv får välja vilka butiker man vill spendera presenkorten på, jag har bland annat valt H&M och cdon.com. Bli medlem du med, det är jättelätt =)

2009-04-19 @ 20:06:52
URL: http://ertansara.blogg.se/
Postat av: Emelie

hejsan! Trött på din gamla design? Sugen på att få din blogg omstylad & kunna tjäna pengar på den på köpet?Jag är utbildad bloggdesigner och kan göra alla möjliga designer & former till bloggar. Jag fixar även så att ni kan få en möjlighet att kunna tjäna flera tusen kronor på er blogg.Gör designer från 49 krex på några designer jag gjort:http://eliees.blogg.se

http://emiliarunsten.blogg.se

http://stjupid.blogg.se

http://kolsson.blogg.se

-------------------------------------------------

SÄLJER ÄVEN HELT NYA HÅRFÖRLÄGNINGAR I BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN! HAR ALLA FÄRGER & LÄNGDER & HÅRET ÄR NÄSTAN EN HEL METER BRETT! SAMMA HÅR KOSTAR RUBNT 1000 KR I BUTIK MEN JA SÄLJER FÖR BARA NÅGRA HUNDRA KRONOR!(jut nu bjude jag även på frakten!)Beställ eler info: jimmys-flicka@hotmail.comvi ses!

2009-04-19 @ 20:17:55
URL: http://eliees.blogg.se/
Postat av: Andreas

Jag minns den gamla goda tiden. Då fick man kommentarer från Jenna Jamesson, persiska flickor som var de rätta för just mig o från tvivelaktiga spelsajter där jag gratis kunde vinna jackpot på miljontals kronor. Tiderna förändras. Det är väl tur i o f s!

2009-04-19 @ 21:40:30
Postat av: Chiman

Tråkigt med tråkiga kommentarer! haha persiska flickor, hoppas allt är bra med dig. Jag som blev glad av att lyssna på denna låt på 90-talet,nynnade alltid till den, detta lät inte så bra!

2009-04-20 @ 00:09:41
URL: http://theconceptoflife.blogg.se/
Postat av: Andreas

Jag såg den riktiga gruppen live en gång på en festival i slutet av nittiotalet. Innan de spelade den här låten så började sångaren gapa om att om någon i publiken hade knark så skulle man kasta upp det på scenen eller prata med vakten till backstageområdet efteråt. När låten var färdig sa han samma sak igen. Pop goes rock n roll eller bara lite fjantigt? Tja, en bra låt, i normala fall, ändå!Angående de persiska flickorna fick jag aldrig veta om de var så bra som de hävdade, för jag vågade aldrig klicka på länken! Samma feghet gjorde även att jag aldrig blev spelmiljonär!Ha det underbart o hoppas vi ses snart!

2009-04-20 @ 12:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0